Comarques, provincies i vagueries...

Posted: jueves, 25 de febrero de 2010 by Unknown in Etiquetas:
4


Press Start...

Aquesta entrada en catala, va dedicada als fills de puta que tenim per gobernar (o aixo diuen) catalunya, es mes que obvi que ens anem a la merda, pero ¿perque ens anem a la merda?

No es sorpresa de ningu que estem en crisi, tenim unes xifres alarmants de parats, i que fan els politics, en lloc de discutir com collons solucionar el tema, es preocupen per dividir catalunya en encara mes parts de lo que ya esta, ara, a part de les comarques i provincies, afeguim les vagueries, ¡¿Que collons es una puta vagueria?!
¡Aneu a la merda! Em paso la vagueria per l'angular! El que tinc clar, es que aixo vol dir, que ara els catalans em de mantenir mes fills de puta, que no tenen altre cosa que fer que crear lleis idotes i maneres absurdes de fotrens els calers, ya me cagat en la pared esquerra del cony de la mare quels va parir a tots plegats!

Com volen que ens sentim orgullosos de ser catalans? A mi em fa vergonya, que els qui ens reprensenten siguin aquesta tribu de donats pel cul.
Aixo si, ara cuan vinguin les eleccions veniu a fer-me la pilota, ya os donaran ya...

...FILLS DE PUTA!

4 comentarios:

  1. Dímelo a mi, que llevo en paro desde Marzo y ahora a ver si me dan la mierda de ayuda... Ojalá fuera morete, chudaca, chinorris o billcosby que me tratarían como a un rey en lo que a ayudas se refiere xD

  1. ¡Fuegooo! ¡Fuegoooo! ¡Todos a la hoguera!

  1. Si vols polítics de tot a 1 euro vine al País Valencià. Açò sí és l'autèntic esperpent. I tranquil, que tornaran a sortir els mateixos.

    Salutacions des de la cova de Novelda.

  1. Unknown says:

    Vinas: Ayuda a irnos a tomar por culo man! xDD es lo unico que dan. xD Vete a empadronar a marruecos y luego vuelve, yo cuando ahorre lo are xD

    Ina: no sera por falta de ganas xD

    Neandertal total: Hola Neandertal Total, avans que res benvingut al blog company! Si, tens rao, es una de bona tambe la que teniu per alla.
    Els maeteixos? no ho dubtis...lamentablement sera aixi