Pluja + Humanitat = Gilipolles

Posted: jueves, 4 de marzo de 2010 by Unknown in Etiquetas:
3


Press start...

Tots conegem la famosa llei d'un tal murphy, el qual dit sigui de pas, m'agradaria trencar-li la cara, pero, ya li dedicare una entrada un altre dia, parlem del que ens ocupa avui.

Ahir vaig baixar urgentment a BARSELONA AMIGO!, a buscar material per a la botiga, logicament en sortir de be, ese, ene, puc escollir 5 sortidas, de les que 4 son de pagament (fills de la gran sant puta!), pues en escollir una, teoricament la mes rapida, resulta que ben avançat, veig un cartell "ACSSIDENTE A 13KM", merda ya me cagat en el Murphy i la mare que el va escupir al mon, doncs be, armat de paciencia, vaig anar fent cua, fins al putu lloc del accident, el cual quina va ser la meva sorpresa, que el puto pinyo era al altre carril!!! En direccio als que entren a barcelona!

Els que sortien de barna, feien cua per mirar el putu carril contrari!! Aviam, sereu imbecils!!! Hi ha un pinyo al altra canto de la autopista i tots miran com idiotes provocant una cua de can collons neu a la merda home!! Poseu 4 cadires tambe, aixi ho podreu veure millor! I sobretot no us oblideu de deixar propina al sortir.

Normal que ens anem a la merda... amb gent aixi, millor que ens anem a pendre pel cul.

Game Over.

3 comentarios:

  1. Me haré vendedor de palomitas express de teatro gore... parece que está triunfando últimamente xD

  1. Onanista de autopista, es la buena xD

  1. Unknown says:

    Ina: XDDD yo me are autoestopista es una profesion de futuro.

    Vinas: Correcto, esa es la mejor xDDD