Oh noo...! Final Fantasy ha mort!

Posted: domingo, 14 de marzo de 2010 by Unknown in Etiquetas:
4


Press start...

Sep! Me la sua que hagi nevat! Me la sua que ens anem a la merda! Pero el que no me la sua, es que despres de una llarga espera surti el putu Final Fantasy 13, porto 7 hores jugades de moment, veritablement el joc fins a la data, es pot resumir en mirar videos i apretar la X al comandament.

Estem en una epoca on queda poc o res per innovar, i les poques coses que queden se les carregen, es molt simple fer un final fantasy, el tiu i la tia que no tenen res a veure que es molen, el dolen que es vol carregar el mon, pero que en veritat es bo, el super dolent que es el que tens que matar al final, i combats per torns.

DE VERITAT ES TAN DIFICIL?!!!

M'enrecordo la primera vegada que vaig veure que square s'anava a la merda, un joc que pots quedar garrativat nomes escoltant el seu nom, FINAL FANTASY X-2, aixi com el ffX era un obra mestre, el segon era "operacion triunfo" "a la japonesa", on s'ha vist un joc de rol on tinguis que anar escollint els vestits de les protes, que logicament van migt en pilotes, per guanyar un trist enfrontament...ridicul.

Seguidament va arribar el FF12, puntuat per la "prestigiosa" famitsu, com un joc de 10, tothom "OHHHHH, famitsu li a donat la nota mes alta", collonades... pagan Sant Pere canta, balla i s'agenolla...
FF12 va ser, per a mi, un joc aborrit fins al punt de ser agonic, ya que tens que anar als llocs que ells diuen, tot i que no pintin res a l'historia, i un sense fi mes de capullades, que no venien a lloc.

Amb aquest panorama arribar FF13, el que de moment, no m'aporta el que abans un "final", que a sigut d'allo de no poder esperar mes a arribar a casa per poder jugarlo? Naaaaah... Que a sigut d'allo de no poder deixar anar el mando fins que l'acabes? Naaaaahh...
En fi, porto jugant unes hores llargues i demoment, si els vols jugar, pots tranquilament pendre't un cervesa o fer un petit apat, l'unic que tens que fer es no oblidar-te de premer la X.

4 comentarios:

  1. Ina: Oye Nero, no hay caminos alternativos. Estoy siguiendo desde hace un rato una línea recta y matando bichos sí o sí.

    Nero: Lo sé. No hay bifurcaciones ni caminos alternativos.

    Ina: Oye Nero, llevo 10 minutos dándole a la X y avanzando con el Joystic. Puedo pelármela con una mano y usar el mando con la otra.

    Nero: Lo sé. Yo llevo 5 horas de juego.

    Ina: Oye, los PJs no ganan experiencia, las pociones curan a todos los personajes, y cuando termina el combate todos se curan al màximo.

    Nero: Sí, en mi partida aún no he subido un solo level.

    Ina: Creo que tu posavasos de SFDK pronto tendrá un CD gemelo.

    I que conste que gráficamente es espectacular. Puto Square-Enix.

  1. Gráficos y la trama no están mal, pero la jugabilidad... Ya de paso, a los 2 días (20 horas de juego) murió el lector de mi ps3.
    OWNED


    Me merezco postear en Ascodevida.com xD

  1. PD: El juego me mola más que el FFX, que me parecía muy Rattata

  1. Unknown says:

    Ina: XDDD Eeee! que si al final lo uso de posavasos, sera un posavasos de blu-ray, CHAN CHAN!!!

    Vinas: LOLAZO, normal que se joda la ps3 metiendo semejante truño xDD