Feliç dia de Sant Jordi!

Posted: viernes, 23 de abril de 2010 by Unknown in Etiquetas:
2


Press Start...

"En estas fechas tan señaladas mi blog y yo..." Huy que l'estic lian, disculpeu, xD Torno a començar.
Avui, dia senyalat al calendari com 23 d'abril, es el dia de Sant Jordi, tothom deuria saber la historia d'aquest personatje, i sincerament es una de les poques tradicions que m'agradan, es una tradicio maca i molt sencilla, algo tan senzill com regalar una rosa o un llibret, es un fet que personalment ho trobo molt maco.

Pero aquesta tradicio queda marcada per els fills de puta dels venedors de flors, que logicament si el preu normal d'una rosa es de 2 €, que tambe ho trobo una bestiesa, avui valen 5 €!
La mare quels va parir, com podem ser aixi, ¿que necesita la gent? una flor? Doncs posem el preu pels nuvols!
Es igual si l'altre es mor de fam o es la fi del mon! Em de fer calers! Si fos la fi del mon i en l'ultim moment de la teva vida volguesis anar de putes de luxe, per que penses que collons el mon s'acaba dintre de dues hores, em gastare 500€ en una senyoreta d'aquestes, tingues per segur que cuan hi vagis et costara 1500 €

Si companys i companyes som aixi de malparits, jajaja!

Game over.

2 comentarios:

  1. Em comentava un amic que, per exemple, utilitzar la bici per estalviar en benzina és una estupidesa. I ho deia perquè si tots en ferem ús, segur que les augmentarien el preu. És a dir, la cosa no té solució.

  1. Unknown says:

    Totalment cert! Trist pero veritat, s'enfoten de nosaltres xD