¡Aixo cada dia fot mes pudor!

Posted: jueves, 22 de abril de 2010 by Unknown in Etiquetas:
5

Press Start...

"Owned"

Cada dia que pasa em fot mes vergonya viure en aquest pais, abans de que s'em llençin al d'amunt, pregu fem una reflexio, pero posar un exemple, posarem un que esta molt de moda, el volca dels collons que l'ha liat arreu del mon, el fet es el seguent:

Queden atrapats a un aeroport de la quinta ostia, per el famos volca, un grapat d'inglesos y un grapat d'espanyols, entre els cuals n'hi han uns cuans catalans, rapidament (aixo depent del govern, en el nostre cas no) els governs es posen en accio per recuperar els seus ciutadans, veiem que fan:

1-Els Anglesos, agafen un baixell d'aquells de l'armada i s'enfilen cap anar a buscar els seus congeneres, al cap de uns dies estan tots els anglesos a casa.

2-El govern Espanyol, aquest crea un comite informatiu per averiguar el ¿perque a pasat aixo del volca?

3-El govern Catala, aquest creau un comissio informativa per comprovar quins efectes te la lava al impacte medioambiental de la zona on s'ha produit i posterior estudi sobre la recuperacio de la zona.

Cal comentairs? FILLS DE PUTA ANEU A BUSCAR LA GENT QUE NO POT TORNAR A CASA!


Game Over

5 comentarios:

  1. Hosties, mola cacho el nuevo entorno. Seguro que te lo ha proporcionado el gobierno... ¡Seguro!

  1. Me parto el pene con los españoles. Ciertamente lo mejor sería emigrar.

    PD: Que guapo es ZP <3

  1. Unknown says:

    @ina: Asias man! aunque el titulo me keda desplazado para arriba y me toca lo que me cuelga, xDDDD Sobretodo el gobierno xDD

    @Vinas: Si tio, si tuviera pasta me largaba xD

  1. I és estrany que no hagin denunciat el volcà davant el Tribunal Constitucional. És l'única pallassada que ens faltava.

  1. Unknown says:

    Mmmmm... no els hi donguis idees Neandertal, no els hi donguis idees xD