La noticia del tren...ja prou no?

Posted: sábado, 26 de junio de 2010 by Unknown in Etiquetas:
0

Es posible que aquesta entrada de blog generi tot tipus d’opinions varies, tant en contra com a favor del que dic, nomes vull recorda que nomes expreso la meva opinio, i vull donarlis les meves sinceres condolencies a les families del afectats que no en tene cap culpa. Dit aixo, alle voy!
Castelldefels, nit de Sant Joan, 30 nois i noies joves, baixen d’un tren per pasar-ho be a la platjeta la nit de San Johan, el pas de peatons esta tancat i en lloc de seguir endevant i pasar per el de mes endavant, no volen donar tota la volta i creuen les vies, omitin els cartells i el sentit comu, que com es logic ningu en fa cas, per la seva falta de paciencia, ve un tren a tot ostia (139 km/h, velicitat permitida) i fot un strike de unes 14 persones.
Arrel d’aixo, la culpa es de tothom menys del que han creuat les vies, siguem serios, etics i logics, nois de mes de 18 anys saben de sobre que no han de creuar les vies, tot i aixi ho fem, jo tambe ho he fet alguna vegada, pero quina culpa te renfe? Que possin un vigilant! Estas be del cap? Ets un vigilan…digali a mes de 30 nanos joves que no creuin les vies…emmm cal que contisti a la resposta que donarien els nois?
La única culpa d’aquesta desgracia son la gent que ha creuat les vies, i qui no vulgui veure o entendre, em sap greu, pero es aixi, per 5 minuts me de fer cua mira que ha pasat.
Pero sisplau tele, radio, tots, sabem que ni ha noticies, que “la roja” no dona per tantes noticies, pero deixeu l’accident del trenet en pau, no crec que les families vulguin esta mirant les putes imatges del accident tot el dia, colla de desgraciats!

0 comentarios: